Gårdsrestaurangen
Vår restaurang leds av restauratören Nicole Beck.
Nicole beck har under många år drivit den mycket populära restaurangen Sardin i Stockholm.
Hennes påbrå från Alsace i Frankrike kommer garanterat att synas på vår meny.
Med stort engagemang och hjärta till mat vill vi skapa en hemtrevlig och mysig miljö.
Varmt Välkomna!
Öppnar Skillingedagarna. V 41
Fredag-söndag 18-22 ( 11,12, &13 okt)
Vidare under hösten
Fredag-lördag 18-22
Söndag lunch 12-15
Bokning för bord och vinprovning har öppnat här på hemsidan!
Bordbokning gör du via länken överst på sidan.
För mer än 6 personer maila oss bord@ostangard.nu
Eller ring +46 (0) 414 300 14
Man är alltid välkommen att komma till vår uteservering.
Där behöver man inte boka i förväg.
Ni kan boka vinprovning samt göra förfrågningar på
Franska smaker skapade av Nicole Beck, nu i höstskepnad.
Höstens tema är Fransk traditionell exklusiv husmanskost.
Nytt för hösten är att vi serverar fasta menyer.
Dessa menyer kommer förändras varje vecka.
Fredagar och lördagar har vi kvälls öppet och på söndagar serverar vi lunch.
Alltid på Bistro Petits Plats våra goda ostar och såklart Nicoles Pavlova!
Det kommer dyka upp lite överraskningar då och då i restaurangen sång, musik, poesi mm:)